maj
 

18. maj - pressemeddelelse fra Bowlingklubben Trekanten KIF    

 

Formanden for Bowlingklubben Trekanten KIF, Ole Stampe, er på forbundets repræsentant- skabsmøde blevet hædret med titlen ”Årets leder” og fik i den forbindelse overrakt
en ”pokal”

 
Formanden for Bowlingklubben Trekanten KIF udnævnt til ”Årets leder” af Bowlingforbundet

 
Formanden for Bowlingklubben Trekanten KIF, Ole Stampe, er af Dansk Bowling Forbund blevet hædret med den eftertragtede titel ”Årets leder”.
Det skete på forbundets repræsentantskabsmøde i Fredericia Hallerne, hvor hædringen kom som en stor overraskelse for hovedpersonen selv.

- Jeg blev taget med bukserne nede. Tidligere er denne titel gået til ledere tættere på forbundet, så jeg forventede ikke, at hovedbestyrelsen ville udnævne en klubleder, lyder det fra Ole Stampe. Han har nu i seks år været formand for landets største bowlingklub, som er ca. 25 procent større rent licensmæssigt end den næststørste.

- Jeg kan ikke tage æren for denne titel helt selv. Det må i høj
grad tillægges bestyrelsen, som gang på gang trækker i arbejdstøjet og sørger for, at klubbens organisation er optimal. Æren tilfalder også medlemmerne, som tager i mod de initiativer, vi tager i bestyrelsen. Ellers ville vi aldrig komme i betragtning til sådan en pris.

- Jeg ser også hædringen som et positivt udtryk fra bowlingforbundet af vores arbejde og organisation af klubben. BK Trekanten KIF er den eneste klub, som har en administrativ ledelse og en sportslig organisation. I bowlingsporten er det lidt unikt, så det er glædeligt, at der bliver lagt mærke til vores initiativ.

I forbindelse med udnævnelsen til ”Årets leder”, lød det fra formanden for Dansk Bowling Forbund, Torben V. Andersen:
- Oles ambitiøse visioner og fremragende indsats i og omkring klubben vejer tungt i beslutningen. Klubben fremstår som et genialt eksempel på, hvordan ungdoms- og seniorarbejde på alle niveauer kan gå op i en højere enhed i et stærkt og sundt miljø fyldt med ambitioner og muligheder.

Det er ikke kun medlemsmæssigt, Bowlingklubben Trekanten KIF gør sig stærkt gældende på landsplan. Også resultatmæssigt er Kolding-klubben suveræn med blandt et dansk holdmesterskab i herreligaen, sejr i pokalturneringen til herrerne og sølv til damerne i dameligaen. Også på ungdomssiden er der i 2014/ 2015 blevet hentet en række topresultater hjem.
 

18. maj - pressemeddelelse fra Lars Løgstrup Sørensen, Kolding VK    


Kolding VK's bronzevindere med træner Lars Løgstrup Sørensen øverst t.v.

 
Kolding Volleyball Klub sikrede klubbens første DM-medaljer nogensinde

 
For første gang er det lykkedes at hente volleyball medaljer til Kolding ved de danske mesterskaber. For 14 dage siden blev til den utaknemlige fjerdeplads ved U21 DM i Randers for klubben. Blandt andet med deltagelse af mange af vores U18 spillere.

Denne weekend deltog klubben så ved U18 DM i Odense.
Efter et noget svagt spil i de første kampe i gruppe spillet, hvor holdet dels tabte en tæt kamp mod Ikast KFUM (25-14,12-25,13-15). Men i sidste gruppekamp spillede holdet sig i gang mod en af dm største favoritter Hvidovre-Køge, efter at have taget første sæt i en tæt duel måtte holdet dog se sig slået (29-27,20-25,10-15).

Dermed endte holdet på en tredjeplads i gruppe spillet.
Formatet er sat sådan op, at der er 2 grupper, hvor nummer 1 går direkte i finalen, mens nummer 2 i den ene gruppe og 3 fra den anden skal spille kvartfinale om de sidste 2 pladser.
Kvartfinalen skulle spilles mod DHV-Odense, som var blevet nummer 2 i deres gruppe og var favoritter. Koldings drenge viste dog stor disciplin og kampgejst,da de udspillede DHV (25-22, 25-18).

I semifinalen stod vi igen over for Hvidovre-Køge, hvor Kolding i første sæt kæmpede bravt inden luften gik af ballonen i andet sæt (22-25, 13-25).

Dermed blev det til en bronze kamp mod Ikast KFUM. Holdet var meget opsat på ikke at gentage det nederlag fra gruppe spillet. Kampen blev dog aldrig rigtig spændende da Kolding satte sig hårdt kampen og ikke tillod at Ikast fik nogle nemme point. Kampen blev en knusende sejr til Kolding-VK (25-18, 25-15)

Dermed blev de første DM medaljer Kolding Volleyball klubs historie en realitet..