september 2016   
 

24. september - pressemeddelelse fra Ole Stampe, Trekanten KIF Bowling    

 

 
To Kolding-bowlere udtaget til ungdoms-landsholdstruppen

To unge spillere fra Bowlingklubben Trekanten KIF er blevet udtaget til ungdomslandstruppen som træner frem mod EM i Finland i påsken 2017.
 
At der i år er to udtaget fra BK Trekanten KIF er måske ikke så overraskende for klubledelsen i BK Trekanten KIF.
 
Mathias Ankerdal var også deltager i bruttolandsholdet sidste år og banker alvorligt på til nettolandsholdet i år. Det fantastiske i år er, at det er lykkes at få en pigespiller med i bruttotruppen.
 
- Vi kunne godt ønske os at flere piger havde lyst til at spille bowling i Kolding, for vi har rigtig mange muligheder for at udvikle talenter på højt internationalt niveau, siger Ungdomsansvarlig Käte Stampe, og fortsætter.. :
 
 – Derfor har vi også store forventninger til vores 2 bruttolands-holdsspillere. Der er et kæmpe udviklingspotentiale i dansk ungdomsbowling, og det tegner godt for fremtiden, lyder det fra chefungdomslands-holdstræner og sportschef i BK Trekanten KIF, Anders Vorborg.
 
For Cecilie´s vedkommende er det således hendes debut i år omkring landsholdene. Cecilie lægger virkelig mange kræfter i sin træning og landsholdsudtagelsen er
bestemt et skulderklap af de helt rigtige.
 
Begge spillere er tilknyttet Kolding elite og går derfor begge på elitelinien på Brændkjærskolen

 

20. september - pressemeddelelse (redigeret) fra Harry Dahl, BK frem    

 

 
Tre gange uafgjort

BK Fluen fra Århus var søndagens modstander hjemme  i 1. division 3 bande carambole. Og resultatet af det besøg blev en uafgjort 4-4 kamp.
 
For BK Frem vandt Heine Bladt 40-30 med 0,677 i snit og Martin Søndergaard vandt 32-24 med 0,542 i snit. Knud Boysen og Arne Petersen tabte begge. BK Frems holdgennemsnit blev 0,465 mod 0,575 til BK Fluen.
 
Hos oldboys-spillerne delte hold 3 point hjemme med Gørding BK 1.
 
For BK Frem vandt Harry Dahl, trods et snit under lavmålet, med 6,09 i snit og Leif Buch, der spillede over dagligt snit, vandt med 7,54 i snit. Knud Boysen spillede en udmærket kamp, men trods 29,36 i snit tabte han kampen. Det samme gjorde Henning Poulsen med 4,70 i snit.

 
Hold 6 var en tur i Lindknud, hvor de spillede uafgjort 4-4 mod Lindknud 1.

 
Peter Sørensen spillede forrygende og vandt sin kamp med 11,61 i snit. Knud Johansen spillede med 5,23 i snit og vandt ligeledes, mens Jørgen Skov og Bent Lind Hansen tabte med henholdsvis 5,63 og 4,75 i snit.

 

1. september - pressemeddelelse fra Ole Stampe, Trekanten KIF    Thomas Larsen (tv.) vandt EM guld i Trio,
til højre makkeren på 5-mandsholdet, Mik Stampe

 
Thomas Larsen – europamester i Trio


Thomas Larsen fra Bowlingklubben Trekanten KIF fik på sin vis det han kom efter ved Europamesterskabet i Brussel i sidste uge. Guld i Trio efter meget tætte og spændende semifinaler, hvor Thomas sikre guldet efter en sikker strike i sidste rude.
 
Derudover fik Thomas bronze sammen med klubkammeraten Mik Stampe i kongediciplinen 5-mandshold, som var Mik´s eneste topplacering. Her var det en meget stærk slutspurt som gav semifinalepladsen. Sverige som vandt sølv i diciplinen var en for hård modstander til Danmark. Det er ellers noget tid siden at det er lykkes for Sverige at vinde over Danmark. Danmark har ellers et særdeles godt tag på svenskerne.
 
Den altoverskyggende præstation blev sikret af Jesper Agerbo, SAS. Jesper vandt medaljer i 5 af 6 discipliner og var Europamesterskabets klart bedste spiller. Samtidig skrev Jesper bowlinghistorie ved at være den første spiller som har vundet alle discipliner ved Europamesterskabet.
 
Vi er en eliteklub og både Thomas og Mik ligger på meget højt internationalt niveau, og set over en årrække har de to været med til at præge toppen i Europa. Derfor er der naturligvis også forventninger til de 2 spillere fra Kolding, udtaler sportschef Per Henriksen – som fortsætter – Vi havde nok en forventning om lidt mere metal til klubben, selv om det gav en guld og 2 bronze, så vi må tilbage i arbejdstøjet og finde løsninger på hvordan vi kan hjælpe vores topspillere til at toppræstere under mesterskaber også.