februar 2017   
 

7. februar - pressemeddelelse fra Trekanten KIF    

 

Formand for Bowlingklubben Trekanten KIF, Ole Stampe, er både glad og stolt over, at foreningen
er blevet hædret med titlen Årets Forening 2016 i Kolding Kommune. Det skete i forbindelse med Fritidsfesten i Sydbank Arena.
 

 
'Det kan betale sig at gøre en indsats'

Formanden for Bowlingklubben Trekanten KIF, Ole Stampe, er ikke i tvivl om, at det kan betale sig at gøre en indsats. Klubben er netop i forbindelse med Fritidsfesten i Sydbank Arena blevet hædret med titlen Årets Forening 2016 i Kolding Kommune, og det er ikke kun de medfølgende 10.000 kr. og et diplom, der glæder Ole Stampe.

 

- Vi kan bruge hædringen til at vise andre bowlingklubber, at det kan betale sig at gøre en indsats. Samtidig er det en anerkendelse af vores sport og det arbejde, vi laver i foreningen, lyder det fra glad og stolt Ole Stampe.

 

BK Trekanten KIF er landets største bowlingklub målt på antallet af spillere med licens, og den har plads til alle: Børn, voksne og elite. Hvad eliten angår, besatte klubben i sidste sæson seks af i alt 16 pladser på landsholdene, og endvidere skrev den historie ved at hente det danske holdmesterskab til Kolding hos såvel, herrerne, damerne og ungdom.

 

Også i denne sæson er BK Trekanten KIF med helt fremme i ligaen såvel hos herrerne som damerne, når det gælder kampen om DM-titlerne, idet herrerne indtager 1. pladsen, mens damerne er på 2. pladsen. Nævnes skal også, at klubbens ungdomshold ligger på 1. pladsen.

 

- Om vi kan gentage succesen fra sidste sæson med guld til både herrerne, damerne og ungdom, er for tidligt at sige, men muligheden er afgjort til stede, siger Ole Stampe videre, der sammen med den øvrige bestyrelse ikke er i tvivl om, hvad de 10.000 kr., som fulgte med hædringen, skal bruges til.

 

- Pengene skal bruges til fortsat udvikling af klubben og bowlingsporten, samt til klubbens 40 års jubilæum i 2018. Vi har talt om at lave et bowlingarrangement for medlemmerne, for vores succes er ikke mindst deres fortjeneste.