maj  

mandag den 29. maj 11.30 - tekst og foto Trekanten KIF    


 
Mathias Ankerdal og Cecilie Dam kom øverst på præmieskamlen
 
Ungdommens Europæiske tur blev i weekenden afsluttet i Reims, Frankrig


Cecilie Dam og Mathias Ankerdal, begge fra BK Trekanten KIF, satte resten af den europæiske ungdomselite på plads ved den europæiske finale for Europa turen for ungdom i Frankrig.

 

Ved overbevisende spil, specielt for Cecilie i de indledende runder, hvor hun fastholdte hendes øverste seedning, blev Cecilie alligevel rystet i den første serie af 3 i den afsluttende finale. Første serie gik til Lizzy Flapper 197 vs 188, hvorefter Cecilie sikrede sig hendes første sejr nogensinde med flotte 233 og 234 mod 195 og 200.

 

Mathias Ankerdal der ikke er uvant med at stå i finaler, havde udfordringer frem mod finalen. Blot 3 atleter går videre og Mathias sikrede sig den sidste plads. Dette betød at han skulle igennem en semifinale for at sikre sig en finaleplads. Mathias behøvede dog kun 2 af de tre serier til at sikre sig dette ved at besejre Ronan Van der Loo. Hvorefter den stod på finale mod Mike Bergmann. Første serie til Mathias med 235 vs 222, anden serie tabt med 2 kegler hvorefter Mathias for anden gang kunne sikre sig trofæet med 234 vs 211.
 

tirsdag den 16. maj 11.00 - tekst og foto Trekanten KIF    Thomas Larsen (th) fra BK Trekanten KIF har
i denne sæson vundet fire guldmedaljer.
Fra DM-finalerne i Odense ses endvidere klubkammeraterne Anders Lousdal (sølv) og
Jan Andersen (bronze) samt Kenneth
Ankerdal (bronze) fra Brørup

 
Thomas Larsen er dansk mester
i single og double


Thomas Larsen fra BK Trekanten KIF har kronet en fantastisk sæson med at blive dansk mester i single og i double. Det skete i Odense ved først at slå klubkammeraten Jan Andersen, som fik bronze, og i finalen stod endnu en klubkammerat – Anders Lousdal, som fik sølv. Thomas Larsen vandt finalen 223 – 164 over Anders Lousdal.
 
Thomas spillede de indledende 16 serier med et gennemsnit på 233 i hver enkelt serie. Endnu en fantastisk præstation.
 
- Det er fantastisk at krone sådan en sæson med to DM-guldmedaljer. Fire guldmedaljer til mig og BK Trekanten KIF i denne sæson er helt fantastisk, og det er en fed fornemmelse at have hele Top 3 til DM fra Trekanten, siger Thomas Larsen. De fire guldmedaljer er kommet i hus ved DM for hold, vinder af pokalturneringen og senest nu to DM-titler
 
For damerne gik Sascha Wedel fra BK Trekanten KIF videre til slutspillet, men kunne ikke kvalificere sig til finalen om det danske mesterskab, så hun måtte ”nøjes” med en bronzemedalje.
 
- At BK Trekanten KIF står med fire deltagere – tre herrer og en dame - i finalespillet er helt fantastisk. Når det ikke går for den ene, så kører det for den anden, og vi har rigtig mange spillere, som kan præstere på en meget højt niveau. At 50 % af deltagerne i finalespillet denne gang er fra BK Trekanten KIF er vi meget stolte af i klubben, siger formand Ole Stampe.
 

mandag den 1. maj 09.00 - tekst og foto Kolding VK    

 
 


Flot andenplads til Kolding Volleyball Klub i samarbejde med Middelfart-VK ved
U21 DM


I weekenden var der U21 DM stævne i Ikast. På herresiden havde Kolding lavet samarbejde med Middelfart for at kunne stille et slagkraftigt hold, og det gav bonus, for efter en intens og meget velspillet finale måtte Kolding/Middelfarts HU21 se sig slået med 15-12 i 5. og afgørende sæt af Gentofte Volley. Dermed var der et sæt velfortjente sølvmedaljer til holdet.
 
Spillerne fra Kolding er et resultat af klubbens ungdomsarbejde , samt de omliggende kids/teen klubbers store indsats. Således er der spillere som kommer fra Jels IF - Volleyball, Vejle Ungdoms Volley og Vojens. Så en stor del æren tilfalder også dem.