august  
 

torsdag den 24. august 21.30 - tekst og foto Trekanten KIF    Bowlingklubben Trekanten KIF har fået tilgang af tre spillere på et meget højt niveau: Mai Ginge Jensen, Mikkel Brus Sørensen og Pernille Rasmussen. Dermed står klubbens to ligahold igen godt rustet, når den nye sæson 2017/2018 snart tager sin begyndelse

 
BK Trekanten KIF styrker ligatrupperne
 
Tre profiler er væk. Men tre nye profiler er klar til at tage over i Trekanten KIF


Når den nye sæson tager sin begyndelse, stiller Bowlingklubben Trekanten KIFs to ligahold styrket op. Så selv om klubben har taget afsked med store profiler som Mikael Brændeskov, Mie Agerbo og Camilla Guldbrand, så ser det ud til, at holdene fortsat vil blandt de bedste i topstriden om DM-titler. Damerne skal således forsvare deres sølvmedaljer, mens herrerne skal forsvare både guldet i holdturneringen og i pokalturneringen.
 
BK Trekanten KIF´s damer får tilgang af den tidligere individuelle verdensmester Mai Ginge Jensen samt Pernille Rasmussen. Ikke blot kommer de fra klubben, Stars And Strikes fra Horsens, som koldingenserne har spillet DM-finaler mod i de sidste fire år. De kommer også med en meget stor erfaring og vindermentalitet, som passer perfekt i BK Trekanten KIF.
 
Senioransvarlig Hannah Buchwald udtaler: Det er en meget stor forstærkning af dametruppen, da Mai Ginge Jensen hører til i den absolutte verdenselite, og er den spiller, som har hjemført flest VM- og EM-medaljer til Danmark. Pernille Rasmussen kender vi lidt til, da hun har været tilknyttet Kolding Elite. Siden har hun gjort ondt på BK Trekanten KIF ved at være med til at hjemføre tre DM- titler for Stars and Strikes mod netop BK Trekanten KIF.
 
- På herresiden får BK Trekanten KIF tilgang af stortalentet fra Odense, Mikkel Brus Sørensen. Han har valgt BK Trekanten KIF for at forfølge sit potentiale i sporten. Det bliver super spændende at følge Mikkels udvikling, som vi tror, vi kan speede op på, tilføjer Hannah Buchwald.
 
BK Trekanten KIF´s herrer er tredobbelt forsvarende danske mestre og pokalmestre, og truppen er stærk, men tabet af en så stor profil som Mikael Brændeskov, som har valgt at stille op for LBC, Ålborg, der er den største konkurrent til DM-titlen gør, at kampen om mesterskabet bliver mere åbent.
 
- Det er helt vildt stort, at så store profiler har valgt BK Trekanten KIF. Vi er meget ydmyge overfor opgaven og ved, at intet kommer af sig selv. Det kræver hård træning og det nyeste udviklingsudstyr, lyder det fra formanden for BK Trekanten KIF, Ole Stampe.
 
- Derfor er det også meget glædeligt, at vi i denne måned får installeret det nyeste teknologi i bowlingsporten, Specto. Det bliver et træningsredskab, som vi kommer til at bruge kontinuerligt i vores træning. Vi får endvidere besøg fra USA senere i september, hvor en af verdens bedste trænere, Del Warren, kommer til Kolding. Han er den person, som har arbejdet mest det nye system, så vi forventer os meget af de kommende måneder.