oktober  
 

søndag den 15. oktober 23.00 - tekst og foto Trekanten KIF    


 
 

Medaljeregn til Trekanten KIF
 
Jyske mesterskaber i Mix-double for seniorer i weekenden, blev i den grad præget af de helt unge fra BK Trekanten KIF.
 
 
Til søndagens finalespil havde ikke mindre end 5 atleter fra BK Trekanten KIF kvalificeret sig. Det var Mathias Grønne Ankerdal (15 år), Cecilie Dam (15 år), Marcus Christensen (17 år), Mikkel Bruus Sørensen (22 år) og Pernille Rasmussen (22 år).
 
I betragtning af at seniormesterskaber oftest vindes af de meget erfarne topspillere, så var den ældste fra BK Trekanten KIF i finalespillet blot 22 år, hvilket lover vanvittig godt for Trekantens mangeårige satsning på seriøs træning for alle, helt fra ungdomsårene.
 
Vi kan lige så godt ønske de noget ældre topspillere igennem mange år, Trine Simonsen (48 år) og Lars ”Mallo” Nielsen (49 år) et STORT tillykke med seniormesterskabet, de har stået i denne situation rigtig mange gang og ved om nogen hvornår det er alvor. Modstanderne i finalen var Mathias Grønne Ankerdal fra BK Trekanten KIF og Caitlin Gales Dicay (20 år) fra BK Enghaven, helt til absolut sidste slag var det spændende, men specielt Lars ”Mallo” Nielsens erfaring vandt over ungdommens gå-på-mod, blot 9 point skilte Guld og Sølv.
 
Mathias var ikke eneste BK Trekanten spiller på præmieskamlen, Mikkel Bruus Sørensen, som den der individuelt var suverænt højest scorende i weekenden fik bronze sammen med Lotte Holm Rasmussen (fra RBK90). Mikkel var i finalespillet tæt på den perfekte serie, men måtte ”nøjes” med 298. Pernille Rasmussen der spillede sammen med unge Andreas Andreasen fra Stars And Strikes, blev nummer 8, de 2 sidste af BK Trekantens finaledeltagere var de helt unge spillere Cecilie Dam og Marcus Christensen der dannede par, de endte som nummer 9 af finalespillets 12 par.

 

fredag den 13. oktober 09.00 - tekst og foto Trekanten KIF    
Jan Andersen og Sascha Wedel fra Bowlingklubben Trekanten KIF deltager i weekenden i European Champions Cup i Wien
 

 
Lokale bowlingspillere møder europæisk elite
 
Snart går det løs for Jan Andersen og Sascha Wedel ved European Champions Cup i Wien

To spillere fra Bowlingklubben Trekanten KIF, Jan Andersen og Sascha Wedel, får i 23. til 29. oktober nok at se til. De er udtaget til at deltage i European Champions Cup(ECC) i Wien, og de kommer dermed til at møde hele den europæiske elite.
 
På grund af en længere skadesperiode samler den største interesse sig om Sascha Wedels indsats i den østrigske hovedstad. Hun har været ude med en brækket albue, men er så småt ved at være tilbage, og Kolding-spillere mener selv, at formen er ved at være god.
 
Det er anden gang, Sascha Wedel deltager. Det skete for to år siden i San Marino, hvor det blev til en 9. plads.
 
- Jeg er så småt er ved at være tilbage i topform. Målet er top 8, men jeg føler dog, at jeg – på en god dag - er i stand til at være med kampen om medaljerne. Hvis alt går vel, håber jeg på en placering blandt de fire bedste, og det ikke mindst på baggrund af, at de sidste 14 dages træning er gået bedre end forventet, lyder det fra Sascha Wedel.
 
For Jan Andersen gælder, at han er debutant ved European Champions Cup. Han ser derfor frem til deltagelsen med stor spænding samtidig med, at det er en store ære for ham at deltage i et officielt europamesterskab.
 
- En store ære specielt når jeg tænker på, at jeg har spillet i 38 år, og at det er første gang jeg skal spille i landsholdstrøjen, siger Jan Andersen, der tror, han kan lave et godt resultat, og dermed gøre på sin klub og Danmark til ære. Og så tilføjer han:
 
- Jeg har lært, at hvis man stiller højt, kan alt lade sig gøre.