januar  
 

lørdag den 20. januar 16.45 - tekst og fotos Trekanten KIF    



Bowlingklubben Trekanten KIF har fået tre spillere udtaget til landsholdet, som i påsken skal spille EM i Ålborg: Marcus Christensen (tv), Cecilie Dam og Mathias Ankerdal.

 

 
Tre lokale bowlingspillere er med på ungdomslandsholdet
 
Marcus Christensen, Cecilie Dam og Mathias Ankerdal skal i påsken deltage i EM i Ålborg

Når Europamesterskaberne i bowling for ungdom i påsken afvikles i Ålborg, er der tre spillere fra
Bowlingklubben Trekanten KIF med på landsholdet. Det er et resultat af den elitesatsning, der foregår i Kolding, idet alle tre spillere har været elever på Brændkjær-skolen, hvor morgentræningen for Kolding Elite foregår.
 
To af de lokale spillere er debutanter på landsholdet Det drejer sig om Marcus Christensen og Cecilie Dam, mens Mathias Ankerdal skal til EM for andet år i træk.

- Min første tanke omkring udtagelsen var, at det selvfølgelig er fedt at være blandt de fire bedste ungdoms drengespillere og at kunne kalde mig landsholdsspiller, for det er der ikke mange, der kan. Jeg har arbejdet på det, siden min bror var med på landsholdet for første gang, og det har altid været min drøm at opnå dette. Mine ambitioner til dette EM er høje, da vi spiller på hjemmebane i Ålborg, og jeg håber, vi kan få nogle medaljer til Danmark og selvfølgelig også til mig selv, sagde Marcus Christensen.

- Det første jeg tænkte på, da jeg så, at jeg var blevet udtaget, var min afdøde træner og motivationskilde, Therkild Nielsen. Jeg var blot en lille pusling, ikke mere end små 13 år, da han spottede mit “talent”, som han kaldte det. Han sagde altid til mig, at jeg ville nå langt, og at han var sikker på, at jeg en dag blev landsholdspotentiale. Han gav mig håb og troen på, at mine store drømme nok skulle blive til virkelighed. Til EM er mit mål at bringe den samme holdånd, som vi har på ungdomsligaholdet, med mig, og bare spille det bedste bowling, jeg nu engang kan. Jeg håber at kunne styre nerverne og få nogle fornuftige placeringer, mente Cecilie Dam.
 
Jeg synes det er rigtigt fedt at blive udtaget til et EM for anden gang, for EM har nok været den største bowlingoplevelse for mig. Men det hænger også sammen med, at jeg træner 10 timers bowling om ugen med styrketræning oveni og endvidere har gode trænere, som forstår mig og min måde at spille på, hvilket har gjort mig en bedre bowler. Jeg er nu også ret sikker på, at dette EM bliver fedt at deltage i, da det spilles i Danmark, sagde Mathias Ankerdal.
 
Om spilleres tilknytning til Kolding Elite siger formanden for Bowlingklubben Trekanten KIF, Ole
Stampe.

- Det er fantastisk at se, at konceptet virker for udover de ovennævnte er Andreas Andreassen som også deltager på Kolding Elite udtaget, Han spiller i Horsensklubben Stars and Strikes. Nu har vi i mange år kunnet tilbyde morgentræning udover den almindelige gode klubtræning. Den ekstra træning med kvalitet bærer frugt. Det samarbejde, klubben har med Kolding Elite, er forbilledligt. Vi er stolte over at kunne få lov til at vise, hvad vi kan i BK Trekanten KIF, siger formanden for Bowlingklubben Trekanten KIF, Ole Stampe.

 

lørdag den 20. januar 16.45 - tekst og fotos BGIF Gymnastikafdeling    



Trioen, der skal stå i spidsen for Zumba Dance Event den 27. januar i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter:
Vinderen af Vild med Dans 2017, Michael Olesen (tv), den lokale instruktør Mette
Lund Hoelgaard og Vild med Dans-finalisten 2017, Morten Kjeldgaard.

 
Zumba Dance Event i Bramdrupdam samler over 400 deltagere
 
De to finalister fra Vild med Dans 2017, Michael Olesen og Morten Kjeldgaard, er på scenen sammen med den lokale Mette Lund Hoelgaard.

Aldrig tidligere har der været tilmeldt så mange deltagere til en Zumba Dance Event i Bramdrupdam som ved eventen lørdag den 27. januar i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter.
 
Efter planen skulle arrangementet være afviklet i hal 2, men de mange deltagere har gjort, at det nu er flyttet til hal 1, hvor der er plads til flere på gulvet.
 
Allerede den 2. december måtte gymnastikafdelingen i Bramdrupdam Gymnastik- og Idrætsforening (BGIF) melde ”alt udsolgt”. Den store interesse skyldes i høj grad, at de to finalister fra Vild med Dans 2017, Michael Olesen og Morten Kjeldgaard, står i spidsen for eventen. Med på scenen får de den lokale instruktør, Mette Lund Hoelgaard, som før har ”optrådt” to gange
sammen med Michael Olesen samt tidligere med danserne Steen Lund og Thomas Evers Poulsen.
 
- Da vi i efteråret planlagde eventen, satte vi et mål på 200 deltagere. Det ville vi være mere end tilfredse med, men tilslutningen har overgået alle forventninger, og heldigvis kan vi flytte fra hal 2 til hal 1, hvor vi har plads til 420 deltagere. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle interesserede kan komme med, for vi har måttet sige nej til mange, og mange efterlyser stadig billetter, siger den lokale instruktør Mette Lund Hoelgaard.