marts  
 

onsdag den 28. marts 13.30 - tekst og foto : Trekanten KIF   BK Trekanten KIFs herrehold bestod af:
Jan Andersen, Thomas Larsen, Mikkel Sørensen, Steffen Tang, Tim Stampe og
Mik Stampe


BK Trekanten KIFs damehold bestod af: Helene Andersen, Nadia Jepsen, Rikke Qwist, Pernille Rasmussen, Sascha Wedel og Mai Ginge Jensen

 
BK Trekanten KIF vinder pokaltitlen for både herre og damer
 
2018 blev året, hvor det lykkes at tage pokaltitlen for både herrer og damer. For herrernes vedkommende er det 4. år i træk og 5. i alt, og for damerne var det første gang siden 2010 og for 6. gang i klubbens historie

Men det holdt hårdt for herrerne. SAS fra Tårnby var igen finalemodstanderen, og holdet havde allieret sig med nogle meget stærke profiler fra den svenske liga, herunder den mest vindende europæiske spiller på verdenstouren lige nu, Jesper Svensson, og den tidligere verdensmester Martin Paulson. Når holdet så også tæller en dansk verdensmester, Jesper Agerbo, var finalen en ordentlig mundfuld.

Finalen blev da præcist den spændende kamp, tilskuerne havde forventet. Der var høj intensitet og nerve i alle slag mod keglerne, og der blev spillet i alt 15 serier med det totale keglefald som afgørende.

Da fire spillere manglede at spille sidste rude, var alt lige – inden havde SAS ført med 43 kegler inden sidste seriemen efter at BK Trekanten KIFs verdensmester, Thomas Larsen, havde kastet sin første kugle til en strike i 10. rude, kunne det nærmest ikke gå galt. Han skulle reelt bare ramme kegler på de sidste to skud, og en sejr på fem kegler i alt over 15 serier blev en realitet. 2963 – 2958 blev resultatet af en velspillende meget nervepirrende og spændende finale.

Det var en kæmpe holdindsats, der var afgørende. Særligt holdt de to unge, nybagte bruttolandsholdsspillere, Mikkel Sørensen og Tim Stampe, hovedet koldt i meget pressede situationer og spillede med stor autoritet.

Ingen spænding hos damerne

På damesiden var der ikke så meget spænding til det sidste. BK Trekanten KIF var storfavoritter mod et ungt og urutineret hold fra Ravnsborg, Køge. Det føltes da også, som om sejren og titlen var i hus i løbet af kampen for Koldingholdet var foran med 92 kegler inden sidste serie. Det skyldes ikke mindst stærkt spil af holdet to landsholdsspillere, Sascha Wedel og Mai Ginge Jensen. Resultatet efter de 15 serier var 2732 – 2657.

 

søndag den 18. marts 13.00 - tekst og foto : Trekanten KIF   Mikkel Brus Sørensen(tv) og Tim Stampe er
– sammen med tre klubkammerater -
blevet udtaget til bruttolandsholdet.
De får ny muligheden for at spille sig på det landshold, som skal til VM i Hong Kong i december.

 
Bowlingklubben skriver historie
 
Fem af 10 spillere på herrernes brutto-landshold kommer fra BK Trekanten KIF

Bowlingklubben Trekanten KIF skriver igen historie. Halvdelen – fem ud af 10 spillere – til herrernes bruttolandshold kommer nemlig fra Kolding. Det er aldrig sket tidligere, at en enkelt klub har fået udtaget så mange spillere.
 
Det er ikke overraskende, at etablerede spillere som Thomas Larsen, Mik Stampe og Anders Lousdal er at finde på bruttolandsholdet, og for den sags skyld også på landsholdet. Mere overraskende er det, at 18-årige Tim Stampe og 22-årige Mikkel Brus Sørensen nu også er kommet med i truppen. Alle fem spillere er med på klubbens ligahold, som er blevet danske mestre de seneste tre sæsoner.

 
- Det er stort, og det største BK Trekanten KIF nogensinde har præsteret. Det er et klart signal til klubben om, at vi gør det rigtige for at udvikle den absolutte elite i samarbejde med Kolding Kommune og Kolding Elite, lyder der fra bowlingklubbens formand, Ole Stampe.

 
Han betragter også udtagelsen af de fem spillere til bruttolandsholdet som et tegn på, at unionen kigger ”vores vej”, og at de resultater, som Kolding-spillerne viser, er værd at udvikle på.

 
- Udtagelsen til bruttolandsholdet betyder meget for mig, og det har givet med et selvtillidsboost. Det har længe været mit mål at komme på bruttolandsholdet, og selv om det betyder øgede forventninger til mig, tager jeg udtalelsen som noget rart. Det betyder også, at det nu er det rigtige hårde arbejde med træningen begynder, lyder det fra Tim Stampe.

 
Mikkel Brus Sørensen: - Det er vildt fedt, og det er en drøm, som nu går i opfyldelse. Hvis nogen for 13 år siden, da jeg begynde med bowlingsporten, havde sagt, at jeg en dag ville blive god nok til seniorlandsholdet, havde jeg ikke troet det. Nu er det en realitet.

 
Mikkel Brus Sørensen tilføjer, at hans succes i den grad skyldes, at han spiller i landets bedste bowlingklub, og han takker i den forbindelse klubben og dens formand, Ole Stampe, der har motiveret ham til at yde den indsats, der skal til for at komme blandt de bedste.

 
Dansk Bowling Union har udtaget landsholdet med henblik på at udtage de seks spillere, som i december skal deltage i verdensmesterskabet i Hong Kong.
 

søndag den 18. marts 13.00 - indsendt af Harry Dahl, BK Frem   Benny Kjærsgaard, BK Frem
(foto: sportK)

 
To hold i elitedivisionen
 
BK Frems andethold vandt keglebillard-spillernes næstbedste række, 1. division

Det gik rigtig godt for BK Frems førstehold i sæsonens sidste kamp i den ordinære turnering, hvor de på hemmebane suverænt vandt 8-0 over Juelsminde, og dermed nu både er sikret oprykning til elitedivisionen – og nu skal ud og spille UM-finale.
 
Allan Kjærsgaard vandt 700-244 med 140,00 i snit, Benny Kjærsgaard 700-254 med 100,00 i snit,
Bjørn Aalsing 700-320 med 70,00 i snit og Sebastian Skøtt vandt 700-330 med 70,00 i snit.
 
BK Frems holdgennemsnit blev 87,50 mod 35,56 til Juelsminde.
 
BK Frems andethold sluttede turneringen med at spille uafgjort 4-4 på udebane mod Horsens.
 
Niels Øland vandt sin kamp 700-332 med 28,00 i snit og Kim Jensen vandt 700-358 med 20,00 i snit. Til gengæld tabte Martin Søndergaard 586-700 med 24,41 i snit og Kenneth Kristensen tabte 254-700 med 21,16 i snit.
 
BK Frems holdgennemsnit blev 23,33 mod 21,77 til hjemmeholdet.
 

lørdag den 17. marts 21.00 - indsendt af Ole Martensen, KFS   

>

 

 

 
Sejr på sejr
 
Sådan!
 
Stiv kuling, koldt som i meget koldt! Stiv... og så noget med nogle krykker, KIF de rykker!
 
Ja Kolding de rykker!
 
Resultater fra dagens kampe:
 
U15 Liga 1:
 
Kolding vinder 2-1 over Vejle Boldklub. Et hold som årgangen aldrig tidligere har besejret. Målene scoret af Thomas Vejbæk og Thais Paulsen i en kamp, hvor Kolding i store dele af kampen, var det bedste hold.

U14 Liga 1:
 
Kolding vinder fortjent 3-1 over Sanderum fra Fyn.
Målene scoret af William Dupont, Tobias Rosengreen Martensen og Emil Bossen. Flot sejr!

U16 Liga 1:
 
Vinder 3-1 over TPI! Stærkt!
 
Samtidig kan talenterne glæde sig over en vigtig sejr til vores 2. Divisionshold på 2-1 over Ringkøbing.
 
Kulde og blæst stopper ikke Kolding. En fantastisk dag for Koldings drenge, på Bramdrupdams Kunstgræsbane.
 
Giv drengene og fodboldsamarbejdet i Kolding et like!
 

fredag den 9. marts 09.00 - indsendt af KHF / video lavet af Kolding 24 Web TV   

Ny post
 
Formanden for Kolding Handicap IF har fået en ny post indenfor området.
Nu er han også landsformand for halhockey under Parasporten,
og det fik Kolding 24 Web-TV en snak med ham om.