sportK - fredag den 4. september 10.00 - tekst Michael Juncher  

Kolding Boldklub drager på togt
LAZARET : Nej, KB´s trup ligner ikke et lazaret. Men der er tvivl om flere spillere
  

Lørdag, Jacobsen Plus-Kunst Arena 2, Langmarksvej 59, 8700 Horsens :
Fodbold danmarksserien, Horsens fS-Kolding Boldklub


Navnet på spillestedet finder vist ikke sin lige i dagens Danmark. Men den er god nok. Den er også god nok, at modstanderen fra Horsens kun har et enkelt point for holdets tre kampe. Og den er også god nok, at holdet ikke har scoret endnu. Men det fortæller sikkert ikke noget om holdets styrke. Turneringen er ung endnu.
 
Kolding Boldklub har fået en del nye folk op til denne sæson. Frederik Hansen, Alvin Huseinovic, Sebastian Bruhn, Villads Møller og Nicolai Dupont er nogle af dem. Sidste nye er Magnus Rivera Kristensen med en fortid på SønderjyskE's U19 og Fredericia FC. Alle disse er i spil til lørdagens trup. Men det er der nogle, der knap nok er.
 
- Der er tvivl om Sabao, og Thomas Heiker bliver ikke klar. Til gengæld glæder det mig, at Jonas Rode er tilbage igen. Jeg kan bruge ham på flere positioner, og det er vigtigt for en træner at have spillere, som kan flyttes rundt. Det bedste eksempel på det er Dennis Johansen, som er meget vigtig for os. Og så tegner Magnus Rivera spændende. Han er stadig bare på vej tilbage efter en korsbåndsskade, men han træner godt med, siger cheftræner Anders Flaskager.
 
KB har vundet en, tabt en og spillet en uafgjort. Nu må det være tid til at vinde igen