sportK - fredag den 10. juni 2022 09.15 - tekst Michael Juncher   

Kolding IF spiller forårets sidste kamp
SKIVE : Umiddelbart skal sådan en sidste kamp bare overstås. Men sådan ser
cheftræneren ikke på det

  

Lørdag 14.00, Autocentralen Park :
Fodbold 2. division kvalifikation, Kolding IF-Skive IK


I toppen er alt afgjort her. Aarhus Fremad vinder kval-spillet, mens Kolding IF bliver nummer to. Som sådan kan det vel ikke hidse holdet op at spille denne sidste kamp. Men det kommer det til. Det sørger cheftræner Kristoffer Wichmann for. Han går ikke på kompromis og forlanger det optimale af sine folk uanset kampens betydning.

- Jamen, vi skal ud og vise vort DNA frem. Alle de ting, som jeg og alle andre lægger vægt på, skal være en del af vor dagsorden til alle kampe. Også den sidste. Vi skal arbejde med løbene og bolden, vi skal lægge pres, vi skal erobre bolde, vi skal have momentum, vi skal have en masse afslutninger og også gerne score. Spillerne skal give alt. Og de ved jo, at efter kampen mødes vi alle til spisning, men efterfølgende er der dømt ferie i tre uger inden vi starter forberedelserne til næste sæson, lyder det fast og bestemt fra Wichmann.

Han udtrykker stor tilfredshed med tingenes tilstand.

- Vi har sammen fået sammentømret en fantastisk gruppe. Jeg har haft samtaler med samtlige, og det jeg hører, er at alle trækker på samme hammel. Vi vil alle have succes og er indforstået med, at der skal arbejdes videre stenhårdt, så vi står så godt rustet som muligt til den nye sæson, hvor vort mål skal være, at komme i oprykningsslutspillet. Alle spillere får et program med sig hjem. Et program, de skal følge i ferien. Og alle ved, at når træningen starter igen, så skal alle testes, siger Wichmann, der også lige sætter nogle få ord på 2-3 nederlaget i Middelfart.

- Alle tal og data viser, at vi skulle have scoret 2,6 mål, mens Middelfart skulle have scoret 0.7. Altså, vi havde chancerne til at afgøre den kamp, og nederlaget var unødvendigt. Det, jeg slet ikke var tilfreds med, var indsatsen. Vi investerede slet ikke nok i den kamp. Men kampen var alligevel meget lærerig. Vi så, at fysisk skal vi bringe meget, meget mere fra start, mente Wichmann.
 

FORLÆNGELSER TIL BRØDREPARRET

Såvel Sebastian som Tobias Sommer har forlænget. Det skal med, at Tobias Sommer har været i klubben på lejebasis. Han kom sidste sommer på leje fra Vejle B., men nu er han på kontrakt. På kontrakt er også storebror Sebastian. Og han har forlænget sin kontrakt. To gode forlængelser igen fra Kolding IF's side.


foto lånt fra Kolding IF's facebook