sportK - fredag den 17. juni 2022 21.45 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)   


Aftenens største 'tunnel' på Mosevej

Kolding Boldklub tabte -
men vandt alligevel
2-3 : Nederlaget betød intet. KB bliver oppe
  

Fodbold jyllandsserien 1, Kolding Boldklub-Sædding GI 2-3 (1-3).

KB tabte sæsonens sidste kamp. Men i det store spil betød det ikke noget som helst. Holdet endte på femtepladsen. Og den placering er rigelig. Intet play-off. Intet sidste øjebliks nervebetonet fodboldspil. Og alt i alt kan man være tilfreds med sæsonen.

KB var bagud 0-2 allerede efter otte minutters spil, før Rune Nautrup fik reduceret til halvlegsstillingen 1-2 omkring den halve time efter en stor misforståelse mellem gæsternes målmand og back. Martin Hedeager reducerede endnu en gang for KB til 2-3 direkte på frispark mod slutningen af kampen, men mere blev ´det ikke til for 'de blå'.
 

SportK.net har desværre ikke hørt fra de to cheftrænere Jonas Raunsbæk og Kenneth Esters Petersen. Men deres eneste mål for sæsonen var at etablere sig og blive i rækken. Og det mål er opnået.

Tillykke med det !

Sædding havde travlt i starten og bragte sig foran 2-0 indenfor de første 10 minutter. Rune Nautrup reducerede, inden Sædding scorede igen inden pausen. Martin Hedeager Jensen scorede til 2-3 direkte på frispark med 13-14 minutter igen, men det blev ikke til mere.


KB's trænerduo Jonas Raunsbæk og Kenneth Esters Petersen


slutstillingen i jyllandsserie 1 pulje 2 er lånt fra dbu.dk