sportK - fredag den 17. juni 2022 23.00 - tekst & friske fotos Ken Jepsen  (c)   

KIF skal spille om oprykning til Jyllandsserie 1 efter en sikker sejr over Ølstrup GU
TILLYKKE : Ølstrup nåede aldrig rigtigt ind i den afgørende kamp i Kolding.
Og så vandt KIF !

  

Jyllandsserie 2, sidste spillerunde :
Kolding IF - Ølstrup GU 3-0 (2-0)


Der var ikke spillet mere end tre minutter før KIF var foran i aftenens vigtige kamp imod Ølstrup. Vigtig for begge hold, faktisk - for med en sejr kunne gæsterne nemlig have overhalet KIF i slutstillingen.

Men den plan holdt ikke. Faktisk langtfra !

Ølsted måtte fælde Rasmus Jæger i det 'kriminelle felt' allerede efter to minutters spil. Fløjten lød for straffespark til KIF, som André Jepsen sikkert omsatte til 1-0.

KIF fortsatte sit pres, og efter 27 minutter var den gal igen. Denne gang var det Rasmus Nissen, der blev fældet i feltet - og igen omsatte André Jepsen den oplagte chance til en sikker 2-0 føring. Den blev pausestillingen til stor frustration for både Ølstrup og holdets vel godt 50-75 medrejsende fans.

Anden halvleg bød på endnu mere KIF dominans, og holdet burde faktisk have ført 6 eller 7-0 ved slut. Men det blev kun til en enkelt 'pind', som Emil Pedersen (som er kommet op fra U19), flot satte ind med ni minutter tilbage af kampen.

Og var kampen ikke afgjort før.. så var
den nu !

Træner Pete Madsen havde 'roser i sin mund' efter kampen!

- Jeg vil kalde det den bedste kamp, som vi har spillet her i foråret. Om hvor var det dejligt med så mange tilskuer på lægterne. Drengene var rigtigt sultne fra start og fik det flot omsat til chancer og mål. Nu ender vi på andenpladsen i rækken, så udløser en playoff kamp mod sjettepladsen fra js1 om oprykningen.

- Og som jeg ser det, så bliver det en kamp imod Vartanspor fra Aarhus på næste lørdag.


André Jepsen var dobbelt målscorer i første halvleg - begge på straffespark.


Glade KIF'ere efter målet til 2-0


slutstilling i jyllandsserie 2 pulje 5 er lånt fra dbu.dk