sportK - lørdag den 11. juni 2022 19.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)   

Svære betingelser for
Kolding IF's 2. division damer
ELLEVE SPILLERE : Det var, hvad cheftræneren måtte stille op med. Ingen udskiftere !
  

Fodbold 2. division damer, Vejle B.-Kolding IF 3-1 (1-0)

Det er slet ikke fordi, at man ikke har spillere nok, at cheftræner Jesper Adsersen måtte stille op til kampen med blot elleve spillere.

- Og det var en overordnet beslutning, at vi ikke skulle stille vort tredjehold i jyllandsserien dårligere ved at tage nogle af deres spillere med. Inklusive deres keeper. Tredjeholdet kunne nemlig rykke op, og derfor var det vigtigere, at de kunne stille så stærkt op som overhovedet muligt. Og de spillede godt og vandt, så fra efteråret spiller de i kvindeserie vest, sagde Jesper Adsersen, som roste sine spillere.

- Vi var som sagt kun elleve og måtte lade en markspiller stå i mål. Jeg synes faktisk, at vi spillede en god gang fodbold, og at vi gav Vejle god kamp. Vejle havde meget at spille for, og sejren betød da også, at Vejle bliver i rækken, lød det fra Adsersen.

Han fremhævede specielt Lina Brix og Seval Erouglu.

- Og giv så også Camilla Lenskjold lidt ekstra. Det var også hende, der scorede. Nu træner vi videre en gang om ugen, indtil vi starter den mere seriøse træning igen med henblik på den kommende sæson. Og jeg glæder mig bare til igen at stå i spidsen for denne dejlige gruppe spillere, sluttede Jesper Adsersen.