sportK - lørdag den 11. juni 2022 18.00 - tekst & arkvifoto Ole Sørensen (c)   


Billedet stammer fra klubbernes omvendte kamp, som KIF sidst i april vandt 3-1. Hér var to af målscorerne Buley og André Jepsen.
I dag vandt KIF igen 3-1 med Buley som dobbelt målscorer, mens André Jepsen 'lukkede kampen' til 3-1 på straffespark

KIF gentog sin 3-1 sejr fra april
'FINALE' : Efter KIF's sejr i Horsens er der lagt op til puljefinale på fredag.
  

Fodbold jyllandsserie 2, Horsens Freja-Kolding IF 1-3 (0-2)

Med KIF's sejr i Horsens i eftermiddag er der lagt op til en lille 'finale' næste fredag, når Ølstrup gæster KIF's hjemmebane på 'Metropolis Arena'. Situationen er nemlig lige nu, at Ølstrup vandt klubbernes første opgør 2-0 - men som er tre point efter og dermed skal vinde over KIF fredag for at slutte på den andenplads, der udløser en oprykningskamp til jyllandsserie 1.

Hvor en mulig modstander i øvrigt faktisk kan ende med at blive js-holdet fra Kolding Boldklub, hvis holdet næste weekend taber til Sædding/Guldager.. og også de øvrige resultater går holdet imod..

Men det er fremtid! KIF's co-træner Peter 'Pete' Madsen var foreløbigt en glad mand efter sejren i Horsens.

- Det var en kamp, som vi dominerer meget flot og fuldstændigt efter en helstøbt indsats over alle 90 minutter. Selvfølgelig havde det været rart, hvis det hele var afgjort i dag - men vi ta'r nu gerne den 'finale' med fredag også.

KIF's tidligere sportchef Ulrik Pedersen's søn Emil er de seneste kampe flyttet op til jyllandsserien fra klubbens U19-hold. Han fik lidt speciel ros fra 'Pete'.

Målscorerne i dag var Buley med målene til 1-0 og 2-0, før André Jepsen lukkede kampen på et straffespark til slutresultatet 3-1.


stillingen før sidste spillerunde er lånt fra dbu.dk