sportK - lørdag den 11. juni 2022 20.45 - tekst Senthu / Ole Sørensen - arkvifoto Ole Sørensen (c)   

KIF holdt målfest i Nykøbing
TABELNABOER : .. men det var der ikke meget, der tydede på lørdag eftermiddag..!
  

Fodbold U17 drenge division, Nykøbing FC-Kolding IF 2-7 (1-2)

I november måned tabte KIF med 3-1 hjemme, da Nykøbing FC var på besøg på Metropolis Arena. Det nederlag fik KFI godt og grundigt revanche for i dag.

KIF-træner Senthu fortalte om dagen på en sms til redaktionen... :

- På en solrig dag skulle U17 prøve at byde NFC op til dans. Efter en lang køretur og kæmpe rod i optakten grundet forvirring omkring vores kamptøj, så kom vi cirka 10 min. for sent i gang med kampen iført sorte sokker, sorte short - og Nykøbings røde udebane t-shirts.

- Drengene formåede alligevel på flot vis at bevare fokus på det vi kunne gøre noget ved. Nemlig fodbolden inde på banen. Nykøbing kom i en 3-5-2 formation, og det udnyttede vi ved at true rummet bag deres wingbacks. Efter 2 minutter sendte Emil Collatz en perfekt bold af sted, som Bossen opsnappede, tog et flot træk forbi keeper, inden han satte den i kassen til 0-1.

- Kampen fortsatte i et voldsomt højt tempo trods den bagende varme, men chancerne faldt primært til KIF. Efter 14 minutter kom Nykøbing igennem i vores højre side. Fladt indlæg på en angriber, der stod fejlvendt endte med en udligning. Angriberen lavede en fantastisk første berøring, som satte sin direkte modstander og sparkede bolden resolut ind på anden berøring til 1-1. Udligningen gav et lille chok igennem holdet, men vi fandt hurtigt melodien igen.

- Efter 32 minutter kom der igen en fantastisk bold i dybden til Bossen, som bliver ødelagt på kanten af feltet af Nykøbing's anfører. Klokkeklart rødt kort - men dommeren takserede det desværre kun til et gult. Det efterfølgende frispark smaskede Oskar Bjerre ind uden chance for keeperen. Så vi gik til pause med en flot og fortjent 1-2 føring, men man kunne mærke at drengene ikke var tilfredse i pausesnakken. De ville mere og følte der var mere at komme efter.

- Vi fik justeret vores opbygningsspil en smule i pausen og herudover også talt vores presspil godt igennem.

...og hér stoppede sms'en fra Senthu brat. Men redaktionen kan let fuldføre historien - for der manglede jo stadig seks mål i kampen. Oscar Bjerre øgede til 1-3 syv minutter efter pausen, Casper Møller Larsen til 1-4 tyve minutter efter pausen, inden Oscar Bjerre igen fandt netmaskerne til 1-5 minutter senere. Nykøbing reducerede til 2-5 et kvarter før tid inden kampens sidste minutter, hvor først Casper Møller Larsen, derefter Oskar Bjerre Lai Pedersen slog 'dagens to sidste søm i' til 2-6 og 2-7.

KIF har sidste opgave i foråret på torsdag klokken 18.00, hvor Hvidovre tager imod