sportK - lørdag den 18. juni 2022 16.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen  

Dalby tabte tæt kamp i Løjt. Men sæsonen er ikke helt færdig
LURER : Cheftræner Ken Højland spillede den sidste halve time. Han lurede helt fremme
  

Fodbold serie 2, Løjt IF-Dalby GF 2-1 (1-1)

Dalby fik en fin start og kom foran på mål af Alen Gabela. Løjt fik dog udlignet og scorede sejrsmålet i anden halvleg, uden at Dalby kunne svare tilbage.

Dalby havde to koryfæer på banen i kampen. Søren Lynge, som er en erfaren "gammel" rotte på en fodboldbane, spillede hele kampen helt bagtil, mens cheftræner Ken Højland satte sig selv på banen den sidste halve time. Som han selv sagde bagefter..: 'jeg lå helt fremme og lurede'. Mål blev det dog ikke til for Højland, og han var selv på banen for at spare lidt på spillere, som gerne skulle være friske til tirsdag.

- Vi havde egentlig godt styr på dem, og jeg er fuldt ud tilfreds med indsatsen her i forårets sidste turneringskamp, sagde Højland.

Og vi repeterer lige en gang. Det var ikke sidste kamp i foråret. Tirsdag 19.00 er der pokalkamp på Dalby Stadion, hvor Give fra serie 1 kommer på besøg. Den kamp og holdet kunne da godt fortjene lidt applaus fra lægterne. Så mød op, Dalby-borgere. Så ses vi.

Dalby blev nummer fem med 18 point for fem sejre, tre uafgjorte og seks nederlag. Målscoren absolut i orden. 26-22. Flot nok.


slutstillingen i serie 2 pulje 23 er lånt fra dbu.dk