sportK - lørdag den 18. juni 2022 16.15 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen  

MANDFOLK i gule trøjer
KÆMPE RESPEKT : Lad gå, at det har været en skuffende sæson. Men 'rigtige gule' - de
slår da 'bare' topholdet Stensballe i sidste spillerunde. Og klarer NÆSTEN... skærene..

  

Fodbold serie 2, Stensballe IK-Bramdrupdam GIF 0-1 (0-1)

Vi la'r roligt den med mandfolk stå! For det er ganske enkelt klasse at tage afsted med en afbudsramt trup på blot tretten mand - og besejre et tophold, der hvis Fredericia KFUM havde vundet i FB skulle have point for at bevare sin oprykningsplads. Heldigvis for dem, så fik KFUM store 'tæv' i den kamp, så Stensballe kunne trods alt leve med at tabe i dag og holder oprykningsfest lige nu.

Til gengæld kunne BGIF kun leve med at vinde. Og det gjorde de, og bragte sig op på den sjetteplads, hvor kun et enkelt hold må ud i nedrykningsopgør i ugen der kommer.

- For det ser lige nu desværre ud til, at det bliver os. Vi er ét mål dårligere end et hold fra Aarhus, så vi må formodentligt på den igen. Hvilket er en større bet, for folk er allerede på vej på ferie og de første afbud er løbet ind, sagde en både glad .. og så alligevel ikke... spillende træner Thomas Lunderskov.

BGIF's mål blev scoret i sidste minut af første halvleg på et indlæg fra Alex Andersen, hvor Mikkel Ravn Hansen stod helt rigtigt ved bageste stolpe. Efter pausen var der både skud på stolpen fra hjemmeholdet og en brændt BGIF-friløber i overtiden. Men det blev ved 0-1.

- Nu må vi hjem og få vores bange anelser be- eller afkræftet. Og i så fald se midt i ugen, hvem vores modstander i så fald bliver. Men jeg er nu ikke så nervøs. Jeg er sikker på at vi klarer også den, sagde Thomas Lunderskov.

Der naturligvis havde stor ros til sit hold. Og især til to unge, Sebastian Linde på blot 17 og Mikkel Ravn på 18 år.

Vi vender naturligvis tilbage, når 'noget er sikkert'....!


slutstillingen i serie 2 pulje 21 er lånt fra dbu.dk