sportK - lørdag den 21. januar 2023 17.30 - tekst Michael Juncher - friske fotos Ole Sørensen (c)  


KB's nye træner Jes Bekke bød velkommen til forårssæsonen til 23 omklædte spillere

Kolding Boldklub er startet med
nye ansigter
23 : Der var 23 omklædte. Deriblandt nogle prøvespillere
  

Klubbens nye cheftræner Jes Bekke og hans trup havde første officielle træningsstart lørdag eftermiddag. Der trænes tre gange om ugen frem mod turneringsstarten, som er lørdag den 25. marts på udebane mod Horsens Freja. Først skal der spilles nogle træningskampe, Og den første er den 4. februar ude mod netop Horsens Freja. Ugen efter venter den næste. Nemlig ude mod Bramming.

Rækken består foruden af Kolding B: af Bramming, Aabenraa, Give Fremad, Horsens Freja, Broager, Egen samt tst Fodbold. Tst står for Tilst med postnummeret 8381, så KB skal vidt omkring. Aarhus-området, Horsens, Vestjylland og Sønderjylland inkl. Als.

Jes Bekke har prøvet så meget i sin egen flotte karriere såvel som spiller og træner, at han godt ved, hvordan tingene skal skrues sammen.

- Man skal altid have respekt for, hvordan truppen så ud sidst. Der er ingen grund til at hente spillere alle mulige steder fra. Og i øvrigt har klubben heller ikke økonomi til den slags. Jeg har stort set samtlige fra efteråret til disposition. Også nogle af de lidt ældre men meget erfarne spillere. Her tænker jeg på Rune Nautrup, Dennis Johansen, Martin Hedeager og Sabao. Sidstnævnte håber jeg i hvert også giver tilsagn om at være med igen. Det vil være vigtigt for de mange helt unge folk. De skal have nogen inde på banen, som de kan læne sig op ad, lød det blandt andet fra Jes Bekke, der også bemærkede, at den fysiske form faktisk så ganske godt ud.

- Jeg er faktisk meget fortrøstningsfuld, sagde han.

Glædeligt var det også, at én af klubbens egne ældre spillere var mødt op.

- Mads Jespersen tiltræder som min assistent. Mads har masser af erfaring fra sin egen tid som aktiv. Og så har jeg via mit netværk fået tilknyttet er meget dygtig og erfaren målmandstræner. Nemlig Carsten Christensen. Han var en stærk keeper i sin aktive tid, hvor jeg nåede at spille sammen med ham i Fredericia FC i 1. division. Siden tog han til AaB, hvor han var backup på holdet i Superligaen. Det vil være fantastisk for vore keepere, som jeg tror trænger til noget mere opmærksomhed, samtidig med at Carsten også skal ned i ungdomsafdelingen og dele ud af sin viden og sine kompetencer. Det glæder jeg og vi os meget til. Det er godt for klubben, sluttede Jes Bekke.