sportK - søndag den 22. januar 2023 14.00 - tekst & friske fotos Ole Sørensen (c)  

KIF åbnede testkampene med et
0-2 nederlag til VB
I GANG : KIF fik de første 'kamp-meter' i benene imod lokalrivalerne fra Vejle Boldklub
  

Fodbold testkamp, Kolding IF (2.div.)-Vejle Boldklub (1.div.) 0-2 (0-0)

Så er vi i gang....

Efter lidt under to ugers forberedelse er KIF's divisionstropper nu også i gang med testkampene forud for forårets oprykningsspil.

Første træningsmodstander på klubbens lækre kunstgræsanlæg var 1. divisionsholdet og 'lokalrivalerne' fra Vejle Boldklub, som måske meget passende set på Vejle's kurs imod den bedste række kunne rejse retur med en sejr på to mål. Begge mål scoret efter pausen efter en første halvleg, hvor KIF synede bedst med i kampen.

Vejle burde have været foran allerede efter tyve minutters spil, da Christian Kudsk tabte bolden i et opspil som i stedet endte i et hurtigt VB-indlæg med en KIF-hånd på bolden. Men det efterfølgende straffespark blev sparket urimeligt langt forbi Christoffer Petersen i KIF-målet.
Thomas Mikkelsen havde en følt flugter lige ved siden af mål kort før pausen, inden KIF's målvogter igen blev testet kort efter - men som klarede situationen i stor stil. Så 0-0 ved pausen efter en halvleg, hvor der var masser af glæde sig over hos 'de hvide', som konstant forsøgte at spille sig igennem og yderst sjældent forfaldt til at slå de lange bolde for hurtigt.

Pausen benyttede VB til at skifte et helt hold (!), mens KIF nøjedes med at bytte tre, inden resten af bænken fik spilletid løbende i halvlegen. Thomas Mikkelsen havde en ny flot flugter, der havde fortjent bedre skæbne, før VB fik kapital af sit spillemæssige overtag, der var blevet væsentligt mere markant efter 'store byttetid'..

German Onugkha havde let spil med at bringe VB foran efter 62 minutters spil på et indlæg fra venstre (se foto herunder), før en afrettet afslutning otte minutter senere noget overraskende i stedet endte på fødderne af Andreas Bredal, der let scorede til 0-2 imod Christopher Bobber Møller, som fik kampens sidste 35 minutter i KIF's mål - og var uden chance i nogen af de to mål. Tværtimod fik han i slutfasen flot en hånd på en VB-afslutning, der endte på overliggeren, mens KIF måtte 'nøjes' med en fornuftig afslutning fra Patrick Vestergaard. Så det endte med 0-2, fuldt fortjent efter 90 minutter, der givetvis har givet nogle svar for KIF's træner Kristoffer Wichmann

Næste opgave venter på lørdag 11.00, hvor Anders Jensen og Middelfart tager imod.

 


Der var 'forbavsende' god plads på tribunen til lokalopgøret
 
.


German Onugkha gør det let til 0-1