sportK - søndag den 29. januar 2023 19.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Laura Faurskov var med i Kolding IF's to første mål i Ålborg - først som målscorer til 1-0, derefter som oplægger til Sofie Karsberg's mål til 2-1

Fin første test for Kolding IF's kvindeliga
MANGE MÅL : Det giver altid selvtillid at score mange mål
  

Fodbold testkamp, AAB (1. div.)-Kolding IF (kvindeliga) 2-5

Kampen blev afviklet over tre gange 45 minutter. Cheftræner Jesper Bisgaard havde taget 17 markspillere og to keepere med på den lange tur nordpå.

- Alle fik rigeligt med spilletid. Det blev i snit til 67 minutter til hver i en kamp på en halvdårlig bane i et meget koldt og blæsende vejr, sagde Bisgaard.

Målene sørgede Laura Faurskov, Sofie Karsberg, Sille Bach, Cecilie Christensen samt Pernille Sanvig for. Som skrevet er det fint nok at score fem mål i en kamp. Men det kunne som godt have blevet til flere.

- Vi kunne have scoret 15, lød det fra Jesper Bisgaard.

Han havde kun én af sine nye spillere med på turen.

- Vor nye keeper Laura Worsøe blev hjemme, da hun døjer med en mindre skade. Der var ingen grund til at gøre skaden værre. Til gengæld fik vor anden nye spiller, Sofie Tranholm, en god første optræden for os. Hun spillede 90 minutter og delte tiden med at spille først højre og så venstre wingback. Hun mestrede begge sider, og det skal hun have stor ros for, sagde Bisgaard.

Han havde også roser til en anden spiller, som var ny.

- Sille Bach fra U18 pige DM gav gode løfter med en stor indsats.

I dette forår forsøger holdet sig med nye tiltag.

- Vi vil gerne længere frem på banen og spille os til flere chancer. Så vi prøver at lægge vort pres længere frem og i det hele taget få flyttet spillet højere op. Det så til at være noget, der passede godt til os. Vi skulle lige have banket noget rust af de første vel 20 minutter, men ellers er kampen og indsatsen absolut godkendt. Det irriterer mig dog en smule, at vi lukker to mål ind, lød det afsluttende fra Jesper Bisgaard.

Den kommende weekend drager man i træningslejr med adresse i Skærbæk-Centret, og det er fredag til søndag. I alt 29 spillere tager med. Næste testkamp er den 10. februar på Fynske Bank Arena, hvor modstanderen er Kolding IF's U15 drenge.