sportK - lørdag den 13. maj 17.15 - tekst Ole Sørensen - screenshot fra nettet's livesending  

Målfest på Østerbro
FLOT MORAL : Et (vist nok) vanvittigt KIF-selvmål satte i stedet KIF i omdrejninger
  

Fodbold 2. division, B.93-Kolding IF

Det spidser godt nok til i oprykningsspillet til 1. division, hvor fire hold stadig har alle chancer for at rykke op. Nemlig Aarhus Fremad, B.93, Kolding IF og Esbjerg fB. Hvor KIF i sidste spillerunde mistede et vigtigt skridt i 0-2 nederlaget hjemme til Aarhus Fremad - og reelt satte sig selv under et stort pres for at skulle vinde dagens kamp på Østerbro Stadion, hvor B.93 tog imod. Og selvom det startede skidt, så kan det nok være at tingene blev vendt på hovedet..!

ØH.. HVAD SKETE DER..? :-o

Det er sjældent, at det sker... men jeg indrømmer blankt, at jeg ikke så KIF komme bagud 0-1 efter fire minutter. KIF havde bolden, ingen 93'ere i syne, så jeg tog øjnene væk fra kampen et øjeblik. Desværre lige nok til blot at se bolden trille i mål bag en sprællende KIF-keeper Christoffer Petersen. Hvordan den endte dér..??? Ingen anelse - i hvert fald blev målet krediteret som et selvmål af Petersen. Men blot minuttet senere var der igen balance i regnskabet.

MÅLENE VÆLTEDE IND..

Paul Ngongo fik en lang bold at arbejde med på venstrekanten, som han suverænt afsluttede med at sparke under B.93-målvogter Aris Vaporakis, Drøn-sikker afslutning! Det samme kan man også roligt rose Thomas Mikkelsen for..! Ikke at forglemme Sebastian Sommer's giftige hjørnespark. To af dem endte nemlig i hjemmeholdets mål efter situationer, hvor hjemmeholdet så sælsomt rådvilde ud.

 
Midt i halvlegen tæt på 'stemplede' Mikkelsen KIF foran 1-2, da B.93's forsvar simpelthen stod og snork-sov! Tolv minutter senere endte et nyt Sommer-hjørnespark i et regulært klumpspil i det lille felt. Hér sagde Mikkelsen pænt tak for gaven og tordnede bolden op i nettaget til 1-3. Halvlegsstillingen...!

B.93 måtte reagere i pausen - og det må man give holdet, at de også gjorde med hele fire udskiftninger. Lige lidt hjalp det umiddelbart, for tre minutter ind i 2. halvleg stod der pludseligt 1-4. Dalton Wilkins blev fældet i en duel i feltet - og det blev omgående takseret til et straffespark af kampens dommer Mathias Lykke. Det omsatte Christian Kudsk usvigeligt sikkert til 1-4. Det kan man da kalde hurtigt at ødelægge en sikkert ellers god plan og pausesnak hos hjemmeholdet...

Også Kolding benyttede nu den sikre føring til at skifte flittigt, hvor blandt andet den dobbelte målscorer Thomas Mikkelsen fik tidligt fri fra en kamp, som 'døde' stille og roligt, da alt nærmest var tidligt afgjort med målet til 1-4. Så de store situationer foran målene var en mangelvare.. I hvert fald indtil syv minutter før til, hvor indskiftede Yao Dieudonne drev lidt gæk på højrekanten og spillede Paul Ngongo fuldstændigt fri foran mål. Og han skuffede på ingen måde, og scorede efter et par kølige træk sit andet - og kampens sidste - mål til slutresultatet 1-5. Total KIF-overlegenhed.. også meget godt illustreret af, at B.93 fik sit første hjørnespark i kampens sidste minut.

Så nu er der igen piv-åbent for alle muligheder for KIF. Næste weekend gæster B.93 Autocentralen Park - vinder KIF igen, så bytter de to hold plads i stillingen - og KIF kommer på en oprykningsplads.

HuHA, der er spændende !!!!
  

 

Spillerundens opgør i oprykningsspillet :
lørdag 15.00 : B.93-Kolding IF 1-5 (1-3)
søndag 13.00 : Aarhus Fremad-Esbjerg fB
søndag 14.00 : AB-Thisted FC

 


frisk stilling lånt fra flashscore,dk

KAMPEN I TAL
13. maj 2023
2. division oprykningsspil
B.93-Kolding IF
TILSKUERE : 1.378
           
5. Christoffer Petersen (mm) (selvmål) 1-0      
      1-1 Paul Ngongo 6.
      1-2 Thomas Mikkelsen 22.
      1-3 Thomas Mikkelsen 35.
36. Jacob Egeris        
        Sebastian Sommer 37.
           
47. Milan Rasmussen        
      1-4 Christian Kudsk 48.
77. Simon Wæver        
      1-5 Paul Ngongo 83.
90+2 Niels Henrik Morberg