sportK - lørdag den 13. maj 2023 17.45 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  

BGIF var chanceløse imod
topholdet Rask Mølle

  

Fodbold serie 2, Rask Mølle-Bramdrupdam GIF 4-0 (1-0)

Hvis man var i tvivl om styrken på dagens modstander for BGIF, Rask Mølle, så kunne man jo meget passende ta' et blik på stillingen i serie 2 pulje 21. Der står 8-0-0 for otte vundne kampe udfor Rask - målscore 20-3.

- Så vi var jo helt klar over, at det ville blive en svær kamp. Vi har fået tre håndboldspillere fra Kolding IF's 2. divisionshold med i truppen, som virkeligt har givet en god stemning omkring holdet. Så vi var fjorten mand afsted til kampen i dag. Og jeg synes faktisk, at vi spillede en rigtig god kamp, fortalte BGIF-træner Kenneth Boysen.

- Men vi var ikke klar fra start, hvor Rask kom foran 1-0 efter bare fire minutter. Vi fik dog greb om kampen igen og havde to gode, men forgæves chancer til Thomas Lunderskov og Sebastian Wind. Desværre var vi slet ikke gode venner med dagens dommer, hvor vi følte at alt for mange fløjt gik den forkerte vej. Det udløste bl.a. et par gule kort, som Rask udnyttede til at score tre mål mere og afgøre kampen definitivt.

- Men når alt kommer til alt, så er det ikke en katastrofe for os at tabe til topholdet. Der kommer vigtigere kampe forude, filosoferede Kenneth Boysen.

BGIF spiller allerede igen tirsdag aften, hvor rækkens nummer tre, Bredballe IF, kommer på besøg.