sportK - søndag den 15. maj 2023 11.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

U19 ville ikke stå tilbage for 2. division. Så de vandt også 5-1 over B93!
NEMO : Nemo med efternavnet Thomsen scorede fire mål
  

Fodbold U19 divisionen, Kolding IF-Næstved 5-1 (3-1)

Det var en varm dag på Metropolis Arena.

- Det var næsten som at være i en gryde, sagde cheftræner Jonas Kamper. Han kunne også fortælle om en fantastisk start på kampen.

- Vi kom blæsende fra start, og efter ni minutter førte vi 3-0 på mål af Nemo Thomsen, der med andre ord leverede et vaskeægte hattrick, lød det fra Kamper.

Næstved reducerede til 1-3 på et noget tyndt straffespark, og efterfølgende var gæsterne tættere på 2-3 end Kolding IF var på 4-1.

Efter pausen mente Nem Thomsen, at han nu ikke var helt færdig for denne dag. Så han scorede til 4-1. Og så fulgte et angreb lige efter fodboldens ABC.

- Collatz startede det godt efterfulgt af Max Juhl til Christian Juhl, som cementerede sejren fortalte træneren.

Jonas Kamper opsummerede kampen således..

- Vores start på kampen kunne ikke være bedre. Det gav dog en falsk tryghed, som Næstved er ved at udnytte efter deres utrolige gave fra dommeren ved straffesparket. Når vi jokkede speederen i bund, så var der klasseforskel , som tabellen også indikerer. Jeg er godt tilfreds med attituden, indsatsen og vores mentale tilgang. Det havde alle. Også indskifterne bidrog en masse i dag. De næste kampe kræver dog mere sammenhængende kvalitet over hele kampen.

Næste kamp er torsdag Kr. Himmelfartsdag, hvor U17 og U19 benytter helligdagen til en smuttur til København. B93 lægger græs til.