sportK - søndag den 14. maj 2023 16.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Ét mål er nok til sejr, når man
holder "buret" rent
CECILIE : Cecilie Christensen gør sine ting godt. Hun kom ind og scorede kampens enlige mål
  

Fodbold Gjensidige Kvindeligaen slutspil om DM, FC Thy-Thisted-Kolding IF 0-1 (0-1)

Kolding IF har et ganske godt tag på Thisted. Forrige runde vandt man 4-1 på hjemmebane, og denne varme søndag kunne man nøjes med at score et enkelt mål. Det var nemlig nok på en dag, hvor man holdt nullet bagtil. Sådan kan fodbold være så nemt.

Thisted kan være en svær størrelse at have med at gøre. Specielt når de spiller hjemme. Men også det overvandt Jeppe Abels tropper. Respekt for det.

Sidst fik man en spiller skadet. En spiller som nok ikke spiller mere dette forår. Man passer på sine folk i Kolding IF, og hellere have spilleren til rådighed 100 % til efteråret end gøre tingene værre. Også respekt for det. Måske bliver det samme historie for Sofie Hornemann, der måtte lade sig udskifte i første halvleg. Vi ser, hvor slemt det er.

- Det var en knastør bane i Thisted. Vi spillede en rigtig fin første halvleg, men efter pausen blev det meget til en masse nærkampe og dueller. Men jeg kan kun rose spillernes indsats. De viste masser af energi og tog de mange slåskampe i anden halvleg fuldt ud, lød det rosende fra Jeppe Abel.

Nu kan holdet træne videre i den kommende uge og forberede sig på næste opgave. Modstanderen hedder Fortuna Hjørring. Kampen spilles på Autocentralen Park næste søndag.