sportK - torsdag den 18. maj 2023 18.15 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Nemo Thomsen var dobbelt målscorer mod B.93

Vi 'døde' med støvlerne på
SURT SHOW : KIF havde spillet og et hav af chancer. Og tabte alligevel i overtiden..
  

Fodbold U19 drenge division, B.93-Kolding IF 3-2 (2-2)

5-1 vandt KIF klubbernes første opgør for lidt over en måned siden og måtte med både den sejr og sin status som tophold tage til Østerbro som favorit i 'returopgøret' Store Bededag. Den værdighed var hjemmeholdet B.93 nu ligeglade med og bragte sig med en 3-2 sejr igen ind som aspirant til at slutte som vinder i divisionen, når de sidste fire kampe er spillet om godt en måned.

Første halvleg blev en livlig affære med fire mål, to til hvert hold - og med to dobbelte målscorere. Haaris Butt bragte B.93 foran efter blot tre minutter, Nemo Thomsen udlignede for KIF midt i halvlegen til 1-1. Butt bragte igen hjemmeholdet foran omkring den halve time på et straffespark, før Nemo Thomsen igen fik udlignet for KIF til pausestillingen 2-2 syv minutter før pausen. Men der burde faktisk have stået 2-3 minuttet før pausen, hvor Max Juhl sendte Christian Jul til scoring. Men hvor målet noget uforståeligt for de fleste blev annulleret for offside.

Trods at have hele spillet, at ramme både overligger og stolpe og se afslutninger bliver reddet på målstregen hele to gange, så blev kampen vendt fuldstændigt på hovedet, da Yasin Belhadj i 2. halvlegs tredje overtidsminut scorede sejrsmålet til 3-2 for B.93. Og den skæbne havde KIF-træner Jonas Kamper svært ved at leve med..

- For vi står jo for alt de sidste 75 minutter af den fodboldkamp efter vi var blevet noget rystet i kampens start, hvor B.93 pakkede sig.. parkerede bussen, om du vil. Det var vi slet ikke forberedt på! Men vi fik fundet nøglen og dominerer alle statistikker derfra. De fik godt nok bragt sig foran 2-1 - men det var på hvad jeg vil kalde for 'et foræret straffespark'. Efter pausen rammer vi jo stolpe og overligger, hvor B.93 har 1½ afslutning. Og jo så desværre scorer sejrsmålet langt inde i overtiden, hvor vi blot var ti mand på banen på grund af en ny skade oveni de 2-3 spillere, som vi måtte skifte af samme årsag. Så lige nu er jeg voldsomt skuffet, erkendte Kamper.

- Men samtidig er jeg også pave-stolt af hele holdet, som virkeligt kastede alt ind i kampen - men som desværre ikke fik løn som forskyldt. Trods nederlaget, så giver dagens indsats masser af forhåbninger og selvtillid forud for sæsonens fire sidste kampe, mente træneren.

Den næste af de opgør venter på lørdag otte dage hjemme imod HIK.


aktuel stilling er lånt fra dbu.dk