sportK - torsdag den 18. maj 2023 16.45 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Kolding Boldklub vandt på svær udebane
IGEN IGEN : Hvem kan stoppe KB? Holdet har ikke tabt siden premieren den 25. marts
  

Fodbold jyllandsserien 2, Broager-Kolding Boldklub 0-1 (0-1)

Broager er et vanskeligt sted at spille.

- De har ikke tabt på egen bane siden oktober 21. Det synes jeg er væsentligt at få med, lød det, da vi fangede cheftræner Jes Bekke efter kampen og sejren.

Ja, at skrive om Kolding Boldklub er en succeshistorie lige nu. Andetholdet - i serie to - fører deres række. Det samme gør sig gældende for Jes Bekke's tropper, der fører rækken og ikke har tabt en kamp siden premieren den 25. marts, da Horsens Freja vandt 1-0. Siden har det været lutter sejre udover en enkelt uafgjort kamp. Derfor fører KB rækken. Men Give Fremad er lige i hælene på de blå. KB har 22 point, mens Give Fremad har 21. Der resterer fem runder.

Jesper Fogh Sørensen var matchvinder med sit mål lige inden pausen. Efter pausen var der to matchvindere mere. Den ene hedder Frederik Bach Jensen. Han er keeper og reddede et straffespark. Den anden er HOLDET. Målscoren hedder 25-4. Ret imponerende.

- Det var nu ikke vor bedste kamp i foråret. Første halvleg var ikke god, mens vi efter pausen havde vel 20-25 minutter, hvor det virkelig kørte for os. Alt i alt dog stor, stor ros til holdet. Jeg fik brugt hele truppen i dag. Alle arbejdede benhårdt for det og holdt ved. Skadesmæssigt har vi nogle, der døjer med små skavanker, men så er det vigtigt, at vi får alle i kamp, lød det fra Jes Bekke.

Nu kan han og spillerne holde weekenden fri, men snart er der kamp igen. Det er allerede næste tirsdag aften kl. 19.00, hvor altid farlige Egen kommer på besøg.